Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUZELI IM AUTOMATSKU PUŠKU

S obitelji slavili Veliku Gospu pa ispalili čak 18 hitaca u zrak. Jedan prijetio susjedima

Kriminalisti?ka policija obavlja o?evid na mjestima požara u Grebaštici
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
17.08.2023.
u 11:37

U večernjim satima u utorak 15. kolovoza, tijekom obiteljske proslave blagdana, dvojac u dobi od 27 i 32 godine ispred obiteljske kuće u Staševici iz vatrenog oružja ispalio je 18 hitaca u zrak.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ploče dvojica hrvatskih državljana u dobi od 27 i 32 godine osumnjičeni su za kaznena djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, dok je muškarac u dobi od 57 godina, također državljanin RH, kazneno prijavljen za kazneno djelo prijetnje.

Naime, u večernjim satima u utorak, 15. kolovoza, tijekom obiteljske proslave blagdana, spomenuti dvojac ispred obiteljske kuće u Staševici iz vatrenog oružja ispalio je 18 hitaca u zrak. Nakon što je policija postupala po više zaprimljenih prijava o navedenom događaju i u prostorije policije odvela osumnjičene, treći član njihove obitelji, 57-godišnjak, uputio je ozbiljnu prijetnju smrću dvojici susjeda sumnjajući da su oni događaj prijavili policiji, navode iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pretragom obiteljske kuće pronađena je i uz potvrdu oduzeta automatska puška s praznim spremnikom iz koje su osumnjičeni pucali. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su, uz kaznene prijave, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Teta ubijene žene u Gradačcu: 'Skrivala se s bebom kod mene 7 dana. Onda je doznao gdje je'

Komentara 5

MR
MrWho
13:02 17.08.2023.

Je , novinari Večernjeg lista, eto, i ja sam, kao svaki katolik i Hrvat proslavio blagdan Velike Gospe pucajući rafalno iz automatske puške, bacio sam i dvije ručne bombe susjedu u dvorište i potpalio mu šupu!! Kad pomislim da ste dotakli dno ispadne da možete i niže.

VJ
VjetresDinare
12:04 17.08.2023.

Nikad nisam cuo da netko slavi Veliku Gospu s puskom! Dosta nam je provokacija na racun rimokatolickog blagdana - gdje je dokaz da doticni nije slavio rodjendan ili nesto drugo obiteljski

VJ
VjetresDinare
13:17 17.08.2023.

Zasto se opet nitko nije potpisao pored zlonamjernih provokacija??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije