Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova reporterka u Izraelu
Povratak na članak

Puca veza stara desetljećima i jedan od najjačih saveza: Izrael nije jedna zvijezda na zastavi SAD-a

Oporbeni čelnik Yair Lapid tvitao je u srijedu ujutro: "Desetljećima je Izrael bio najbliži saveznik SAD-a. Najekstremnija vlast u povijesti zemlje pokvarila je ovo u tri mjeseca". Benny Gantz, čelnik oporbene stranke Nacionalnog jedinstva, nazvao je Bidenove komentare "hitnim pozivom na buđenje za izraelsku vladu" dodavši: "Šteta našim vezama sa SAD-om, našim najbližim prijateljem i najvažnijim saveznikom, strateški je udarac"

Komentari 6

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
07:04 30.03.2023.

Biden želi lijevu vladu u Izraelu. Neće moći.

VL
US
ustrajan
08:26 30.03.2023.

Radikalni "progresivci" su ponovno izgubili na demokratskim izborima i nastavljaju se sluziti anarhistickim metodama grabljenja za vlascu!

VL
Avatar yumamic
yumamic
08:55 30.03.2023.

Zanimljivo, Vidović Krišto je pozitivno govorila o ovim demonstracijama, a komentari ovdje ih opisuju kao "radikalni progresivci, bespoličari, pederaste zastave i live vlast." Znači Vidović Krišto podržava Jugoslaviju, a reforma sudstva gdje partija vlada je dobra i pozitivna :) Kolikoo komunista obučenih u takozvane domoljube :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.