Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska poslije vojnog udara
Povratak na članak

'Puč nas je ujedinio, a Erdoğan je za Europu demon jer ne šuti. Vladat će on još 20 godina...'

'Objašnjenje za rastuću islamofobiju u Europi je rasistička politika koju ona provodi. Treba joj neprijatelj, a to su joj muslimani, koji su dio Europe još od 8. stoljeća'

Komentari 5

Avatar sandinista
sandinista
13:29 24.11.2016.

Erdogan je prikriveni islamist koji pod krinkom demokracije postepeno uvodi elemente i praksu tipicnu za radikalni islam. Erdogan nije dostojan da mu slika bude na zidu zajedno sa Ataturkovom, jer dugorocno ide u pravcu razmontiranja sekularizma. A ovaj njegov savjetnik zapravo govori sto Erdogan misli. Mi protjerali muslimane jos 1492??? Pa jos skoro 400 godina iza toga su nas tlacili. A rastuca Islamofobija je posljedica njihovih teroristickih napada.

VL
OK
okvarbudovič
20:09 07.11.2016.

erdogan je progledao i uvidio skim je kolo vodio.

VL
LJ
LJU39
20:54 07.11.2016.

ma jok pa da ih vi

VL
DA
danijelrukavina4
22:37 05.03.2017.

Hassan, Europa je kršćanska. Ne razumijem zašto svi izbjeglice, velikom većinom iz muslimanskih zemalja žele ispred rata pobjeći baš u Europu. Zar se ne bi mogle uključiti bogate arapske zemlje pa pomoći tim ljudima ? Po mome mišljenju imaju i sredstava i mogućnosti da zbrinu te nesretne ljude dok se ratovi koji bjesne u njihovim zemljama ne završe, da se mogu sigurno vratiti u svoje domove.

VL
DU
Deleted user
13:20 07.11.2016.

super, da hoce jos izaci iz teroristickog ili ti NATO pakta i otjeraju USronje iz baza.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.