Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovan gačal
Povratak na članak

PU: Nema zapreka za sutrašnji prosvjed u Čakovcu, za kontraprosvjed nismo dobili prijavu

Rekao je kako je prije tri dana održan sastanak predstavnika policije, čelnika lokalne i područne vlasti, predstavnika romske nacionalne manjine te organizatora i predstavnika građanske inicijative (GI) „Pravo na normalan život“

Komentari 2

OB
ObrenM
07:25 01.06.2019.

Pogledajte sto je ova vlada dala manjincima-veca prava nego Hrvatima,a sve to radi tesko nategnute vecine.Svijedoci smo sto radi vecina Roma,ali to njihov drveni odvjetnik ne vidi.Sramotno je ponasanje Kajtazija u saboru.On je pristojnog Zekanovics izvrijedjao,jer ima potporu Vrhovnika.Nije bilo ugodno gledati ni ona crna prijeteca lica njegovih pratitelja.Predlazem geto za Hrvate.Neka nam zivi HDZ-SDP.

VL
MA
marijaqwer
08:36 01.06.2019.

Država ne može riješiti problem sitnih krađa, vožnje bez vozačke dozvole,puštanje glasne glazbe,prosjačenje, prostituciju, đžeparenje i druge prekršaje koje čini skupina siromašnih i nepismenih Roma. Kako će riješiti problem migranata koji svoje nezadovoljstvo i probleme rješavaju terorističkim napadima????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.