Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na slobodi

Ptiček nakon gotovo četiri mjeseca pušten iz pritvora

\'varazdin/medjimurje, 01.04.2009., varazdin, direktor parkova miljenko pticek Photo: marko jurinec/Vecernji list\'
Marko Jurinec/Pixsell
14.04.2011.
u 15:50

Sutkinja istrage ispitala je sve predložene svjedoke, a novog proširenja istrage nema, pa nema ni temelja za zadržavanje Ptičeka u pritvoru

Bivši direktor "Parkova“ Miljenko Ptiček, nakon gotovo četiri mjeseca provedenih u pritvoru, pušten je na slobodu. U nastavku sudskog postupka koji se vodi protiv njega zbog sumnje da je počinio više od 80 kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti i krivotvorenja službenih isprava, branit će se sa slobode. Sutkinja istrage ispitala je sve predložene svjedoke, a novog proširenja istrage nema, pa nema ni temelja za zadržavanje Ptičeka u pritvoru, jer mu je pritvor bio određen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Ptiček je uhićen krajem prošle godine zbog sumnje da je počinio više od 80 kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti i krivotvorenja službenih isprava čime je “Parkove“ i grad Varaždin oštetio za više od 2 milijuna kuna. Istraga je proširena i na kaznena djela koja je počinio kao direktor još jedne gradske tvrtke, “Aquacityja“.

Ključne riječi

Komentara 3

BZ
Branko Zajec
16:08 14.04.2011.

Ptiček je izašao iz krletke !!! Nadam se toplom dočeku gradonačelnika !

VI
Vito
07:11 15.04.2011.

Ptiček nakon gotovo četiri mjeseca pušten iz pritvora Prigodno odjeven kao pravi kanarinac.

Avatar WalterWhite
WalterWhite
12:52 18.04.2011.

uh, kak je masni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije