Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šesterostruko ubojstvo
Povratak na članak

Psihijatri: Motiv je očito bio ljubomora, okidač je moglo biti bilo što, poziv, poruka...

Patološka ljubomora u psihijatriji je standardna i nije rijetka u psihijatrijskim ambulantama. Kod ubojice je okidač vjerojatno upravo ljubomora, koja je otkočila agresivnost

Komentari 31

JU
juma
00:16 03.08.2019.

Psihijatri o svemu imaju najmanje pojma. Uglavnom nikoga ne uspiju izlijeciti, poput nedavno one piromanke iz Sibenika, ali o svemu vole dati svoj sud.

VL
OB
ObrenM
07:45 03.08.2019.

Psihijatri su najprizemniji rang medicine.Kao sto dugogodisnji vlasnici pasa poprime neke fizicke karakteristike svojih ljubimaca, tako se i lijecnici psihickih bolesnika priblize njima.Znadu zdrave drzati u ludari,a najgore bolesnike uz garanciju pustati na slobodu te se poslije zlocina ili piromanije pravdaju.

VL
Avatar TheJack
TheJack
00:56 03.08.2019.

Psihijatri su super. Pricaj im sto vole cuti, i evo mirovine. Dakako, moras biti malo iznad prosjecne razine

VL
IL
ilijan1a
08:20 03.08.2019.

Sva ta naslikavanja po fejsu i drugim tako zvanim s. mrežama rade oni koji nemaju samopouzdanja i nisu daleko od psihopata

VL
Avatar blackula9
blackula9
07:24 03.08.2019.

Problem je kad se vezu tretira kao vlasništvo. Onda kad ti netko uzme "tvoje" to je krađa to je zločin ideš se obraniti, svašta se tu roji u glavi. Veza nije vlasništvo samo trenutno stanje, pristanak dvije osobe da see taj odnos tako promatra. I taj pristanak svaka strana ima pravo bilo kada povući.

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
09:48 03.08.2019.

Okidač je naš balkanski primitivizam, dakle turcizam, gdje je muškarcu ispod časti podnijeti razvod braka, pogotovo ako bivša supruga ili partnerica ima novog partnera. Umjesto da to podnesu muški i civilizirano, naši muškarci posežu za krvnom osvetom. Masovna pojava kod nas. Ne trebaju nam psihijatri, nego edukacija, edukacija i još jednom edukacija! Edukacija o nenasilju i civiliziranom ponašanju.

VL
Avatar abakus
abakus
10:39 03.08.2019.

Ovaj bi psihijatar sam trebao na psihijatrijsku terapiju, ali kod nekog psihijatra boljeg od sebe. Što bi on - ministarstvo istine? Policiju za mišljenje i govor? Stvarno svašta.

VL
Avatar krile11
krile11
07:49 03.08.2019.

Strasno...to normalan covjek ne moze napraviti...ne postoji niti jedan jedini razlog za ovakvo sto

VL
ŹI
ŹIVAC
03:10 03.08.2019.

Ljubomora i ljutnja koja iz nje proizlazi je svakako podcjenjena u društvu! Uz alkohol, koji je također podcjenjen kao faktor ovakvih tragedija (u ovom slučaju nitko ga ne spominje!?), a ovdje je, kako se da iščitati iz medija, bilo i ispijanje pelinkovaca!

VL
MA
majajelinic
09:19 03.08.2019.

Naravno da žrtva nije kriva i da nitko ne zaslužuje da ga se smakne. Međutim, vjerojatno bi rizik ovakvog okončanja života bio puno manji da su i on i ona vodili normalne živote. Ali danas nije politički korektno izreći to, jer "normalno" je rastezljivije od žvake.

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
07:35 03.08.2019.

Znam da sada novinari trljaju ruke, jer će imat sa čime punit svoje stranice barem još 5 dana u vezi ovog ubojice. Ali da li se netko pita od njih da time mogu pokrenut lavinu sličnih glava. On sigurno nije jedini koji je imao zacrtan taj scenarij u glavi. Lako netko od takvih može shvatit da će se o njemu isto pisat i pričat danima i napravit slično ili još gore djelo. Što je učinjeno, učinjeno je. Nema povratka, a sada izvlačit neke detalje o svemu je nepotrebno i glupo.

VL
DA
darkofu
01:52 03.08.2019.

Doktore Vukušiću,jeste li išli zapaliti svijeću? Licemjerno zar ne.Kako je prošlo sa vašom prijavom onoga balavca?

VL
Avatar Jojek
Jojek
08:45 03.08.2019.

Nemojte rec da to nije istina kad je istina znam puno takvi muskaraca koji bili u braku i odjednom se zena raspistolji i ostavi djecu trazi isplatu itd bez razloga nekog.. Sto idu u brak ako znaju da ce to napravit sramota samo za zene da su takve postale cast iznimkaama.. To je ne promisljeno i amen.. Zena pog kad rodi bi trebala onda znat da si je odabrala osobu a ne cim neka sitnica odma razvod braka jel ima kao bolji a ode onda za jos gorek.

VL
Avatar patkovic
patkovic
09:51 03.08.2019.

moja pretpostavka je da se zbog meimaštine masaža povremeno kompletirala a taj bik je to čuo od nekoga

VL
CH
chemica
02:09 03.08.2019.

Kad nisi normalan, sve i svašta ti može biti okidač. Ovaj se psihopat prvo lijepo pripremio. Nabavio utoku, napunio je bojevom municijom i ubio šestero ljudi. Normalna ljudska bića takvo nešto ne mogu napraviti. Kakvog god zla da su mii ništarije u ovoj zemlji nanijele, čak i da znam kako nabaviti pljucu, prošlo bi me najkasnije kod punjenja šaržera. Pet, deset sekundi, možda pola minuta pa te prođe želja da nekog ubiješ. Možda da ti se pojavi na vratima, otvoriš vrata, ostaneš bez zraka od šoka, opsuješ mu mamicu, zgrabiš ga za grkljan i mlatiš mu glavom o zid. Par puta. Dok te ne prođe. U afektu. Ostat će živ, možda uz teške tjelesne, ali baš da mu zatreš ime s kalašnjikovom...Mamu tatu, dijete, kućnog ljubimca...Bolestan si braco. Jako bolestan. Bio, na našu sreću. Baš da te ne hranimo u kavezu dok si živ. Šteta para.

VL
KI
Kika2110
08:57 03.08.2019.

Evo od jucer sam citala par clanaka o ovome, ne iste stranice vec razlicite i znaci u jednom clanku je receno da beba ima 2 mjeseca, u drugom da ima 7 mjeseci a u trecem da ima 10 mjeseci. To nije niti bitno, djete je u svakom slucaju ostalo siroce i to je strasno sta se desilo ali ako vec idete iznosit detalje (ne kazem da ste vi krivo izneli jer ni ne znam na kraju kolko je djete staro) onda iznesite tocne detalje.

VL
BO
Bojans
23:47 02.08.2019.

Ja bi bio u radnoj skupini ako se dobro plaća.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.