Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spašeni u zadnji tren

Psiće bacili kao smeće, zavezane u plastičnu vrećicu

Štenci iz vrećice
Foto: Privatni album
1/5
09.02.2016.
u 21:29

Udruzi Rocco iz Vinkovaca treba zamjensko mlijeko kojim hrane štenad, vitaminske paste, Drontal sirup, plahte, dekice

Nisu ni progledali ni vidjeti svoju mamu, a ljudska ruka otrgnula ih je od njezine ljubavi i topline, zavezala u plastičnu vrećicu i bacila u smeće.

Kad su pronađeni u predgrađu Vinkovaca, na Boroncima, za dvoje je bilo prekasno. Četvero su, kao i uvijek do sada, preuzele volonterke.

- U brizi za tri dečkića i jednu curicu izmjenjuju se Valentina i Samanta. Dok Valentina radi, maleni su kod Samante. Dobro se drže, jedu, pa se nadamo i da će se izboriti - kažu iz vinkovačke udruge Rocco. Dodaju kako se nadaju da će preživjeti uinat onome tko ih je bacio u smeće, a njihovu mamu ostavio tužnu i u bolovima kad joj se upale žlijezde pune mlijeka. No, o svemu tome osoba koja se neželjenog potomstva svoje kujice riješila na najokrutniji način sigurno nije ni razmišljala.

Volonterima udruge treba pomoć za psiće, trebaju podloške, vlažne maramice, zamjensko mlijeko kojim će ih hraniti, vitaminske paste, Drontal sirup za štence, plahte, dekice. Možete pomoći i novčanom uplatom na račun Udruge Rocco, IBAN: HR7923900011100432506 HPB, uz naznaku "za štence iz smeća". Dodatne informacije možete dobiti i od Valentine Grgić na mobitel 091/60-38-492.  Javiti se možete i ako imate bilo kakve informacije tko bi mogao biti vlasnik štenaca.

Komentara 8

HH
helgin@hogar
22:03 09.02.2016.

nista cudno, ipak su ljudi prema ljudima divljaci, gdje nece prema zivotinjama...

MI
MilanBanderos
21:46 09.02.2016.

U Indiji bi im za to odrezali prste.Mislim da su u pravu.

PE
petnaestica
21:52 09.02.2016.

divljaci primitivni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije