Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ranjen u nedjelju

Psić Olly u prvoj šetnji nakon operacije

psić olly
Foto: Facebook/Aleksandra Hampamer
30.04.2014.
u 18:18

Policijska uprava međimurska danas je izvijestila da je zbog kaznenog djela "ubijanja i mučenja životinja" prijavila 67-godišnjaka iz Varaždina, koji je pucao u psića i teško ga ozlijedio.

Psić Olly, koji je u nedjelju preživio pucanj u glavu i bacanje u kanal pokraj Orehovice u Međimurskoj županiji, danas je bio u prvoj šetnji.

Napravio je pet koraka, napisala je na društvenoj mreži Aleksandra Hampamer, predsjednica čakovečke udruge Prijatelji životinja i prirode. Policijska uprava međimurska danas je izvijestila da je zbog kaznenog djela "ubijanja i mučenja životinja" prijavila 67-godišnjaka iz Varaždina koji je pucao u psića i teško ga ozlijedio.

>> Psić Olly preživio pucanj u glavu i bacanje u kanal

Komentara 7

Avatar noemy-no
noemy-no
18:36 30.04.2014.

Mukica, vidi ga jadnoga vidi se da jos po sokom. Koja zvjerka trebas bit za pucati u ovo malo bice hbt, koji su to divljaci, ne mogu vjerovati da postoje takvi ljudi.

KO
komentatorv3
19:53 30.04.2014.

Zakaj "ubijanja i mucenja zivotinja" pod navodnike? Da je silovanje il ubojstvo coveka nebi metnuli navodnike

EV
evropljanin
19:00 01.05.2014.

slatki mali oli drzi se .dokazi tom monstrumu od osobe da si jaci od njega. tom necovjeku zelim samo da trpi tvoje boli i to citavi zivot. hvala vetrinarskom timu koji su uspjeli pomoci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije