Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon dva mjeseca

Psi pronašli tijelo nestalog mladića, zakopan s prostrjelnom ranom na glavi

Policija - Ilustracija
Foto: Ilustracija/Pixabay
22.05.2020.
u 14:13

Aleksandar je nestao 20. ožujka, a tada se trebao naći s nekime na Banjici

Tijelo Aleksandra Halabrina (26) iz Janosika, mladića čiji je nestanak prijavljen 20. ožujka, pronađeno je u beogradskoj općini Sopot kad su ga psi 16. svibnja iskopali iz zemlje. Prema riječima njegova rođaka, imao je prostrjelnu ranu na glavi. 

"Jedan je pastir u selu Parcina sa psima čuvao koze. U jednom trenutku, psi su nanjušili tijelo i počeli kopati. Iskopali su rupu u kojoj je bio Aleksandar. Imao je prostrjelnu ranu na glavi", rekao je njegov rođak za Blic

Aleksandrovo je tijelo poslano na obdukciju. 

"Najteže je Aleksandrovoj mami. Ona je samohrana majka, bila je jako vezana za njega jer joj je on sin jedinac", tvrdi njegov rođak i dodaje: "Nitko nije očekivao da će se ovako završiti, svi smo se nadali da ćemo ga pronaći živog i zdravog".

Aleksandar je nestao 20. ožujka, a kako piše Blic, tada se trebao naći s nekime na Banjici. Psi su njegovo tijelo pronašli 16. svibnja.

"Aleksandar je oko 15.30 čekao na Banjici nekoga da ga pokupi. Od tog trenutka ništa o njemu ne znamo", tvrdi Aleksandrov rođak koji kao ni ostatak obitelji ne zna je li do susreta s nepoznatim mladićem uopće došlo. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
14:59 22.05.2020.

Kakve veze to ima sa nama i EU?Čemu služe ovakvi članci?

DU
Deleted user
15:50 22.05.2020.

Sad mogu mirno spavat

DU
Deleted user
17:12 22.05.2020.

U kojoj županiji je to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije