Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poljica

Psi lutalice zaklali 18 ovaca i janjaca, šteta 20.000 kuna

ovce (1)
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/4
11.02.2011.
u 15:12

Vlasnici tih pasa vjerojatno su iz Zadra, a ostavili su ih izvan grada jer se više ne žele skrbiti o njima - kazao je Dragan Smokrović

U Poljici nadomak Zadru u petak u ranim jutarnjim satima pet pasa lutalica zaklalo je 18 i ozlijedilo 12 ovaca i janjaca u vlasništvu Dragana Smokrovića. Vlasnik stada potvrdio nam je događaj i rekao da mu je nanesena šteta oko 20.000 kuna.

– Jutros sam došao ispred štale i vidio sam prvo jednu ovcu kako leži, a potom je istrčalo troje pasa. Dva velika još su bila unutra i kad sam vidio sve te zaklane ovce i janjce, morao sam samo gledati pse kako odšetavaju od mene bez ikakva straha jer se ni sam nisam imao čime braniti u slučaju da sam ih htio potjerati. Ti psi su lutalice i vlasnici su im vjerojatno u Zadru, a ostavili su izvan grada ne želeći se više skrbiti o njima. Koliko sam čuo, štetu mi ne može nitko nadoknaditi i sve me to jako potreslo – rekao nam je Dragan Smokrović.

Ključne riječi

Komentara 2

AC
acmilano
18:03 11.02.2011.

Po sirotinji ne udaraju samo psi sa Markovog trga,nego i psi lutalice...zao mi je covjeka...!!!

IN
ina25
18:36 11.02.2011.

a i ti ljudi, katastrofa, pa dajte pse u skloništa za pse ili eutanizirajte, a ne ljudima samo nesreće donositi... totalna neodgovornost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije