Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokupsko cerje
Povratak na članak

“Psa ću radije ubiti nego ga privremeno udomiti u loše uvjete”

Vlasnik skloništa u kojem provode eutanaziju Predrag Baraba donio odluku nakon što je optužio institucije da ne rade svoj posao, a volontere da su pse odveli u Njemačku

Komentari 7

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
15:54 08.04.2015.

Kakav je ovo horor? Gdje mi živimo ljudi i tko ovome da dozvolu da odlučuje o životima. Što rade inspekcije? Vlaga uništi papir sa imenom, a uvjeti su odgovarajući?! STRAŠNO I SRAMOTNO!

VL
HR
hrc001
15:51 08.04.2015.

sklonište za životinje financira grad a psi koliko dobe hrane dnevno ili mjesečno nitko ne provjerava pa je u interesu imati cca. 50pasa u sineraju da nebi izgubili povlastice.

VL
ME
Merlin
17:52 08.04.2015.

bože, koju lovu ovaj dobiva!! siguran sam da jadni peseki pol te hrane nit ne vide. pitam se tko NJEGA provjerava kako troši javni novac? to je ključno pitanje ovdje! inače, ne mogu vjerovat da je ON veterinar, on koji odlučuje koga će ubiti a koga dati udomiti ?! ne mogu vjerovat, čovjek je mutan i definitivno krade novac, vidimo što piše u članku, skotne kuje, bolesni psi, dakle, niti im kupuje lijekove, niti ih sterilizira.....prestrašno. to je posao za DORH, USKOK, murju...jer lik garant mažnjava našu lovu...

VL
HR
hrc001
15:51 08.04.2015.

sklonište za životinje financira grad a psi koliko dobe hrane dnevno ili mjesečno nitko ne provjerava pa je u interesu imati cca. 50pasa u sineraju da nebi izgubili povlastice.

VL
DU
Deleted user
22:41 08.04.2015.

Poštovana Snježana Črnjević, skrenuo bih vam pozornost kako potpuno pogrešno koristite riječ "eutanazija" kojoj u ovom tekstu nije mjesto. Naime, radi se o UBIJANJU životinja, a ne o milosrđu kojim se skraćuju muke neizlječivo bolesnim. Na taj način čitateljima dajetete krivu sliku tj. umanjujete strahote koje se događaju - jer netko tko nije upućen u to što se događa, zaključit će da su psi bili neizlječivo bolesni i onda eutanazija izgleda kao spas.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
08:14 09.04.2015.

Koja frka oko zivotinja. Lik ne dopusta psima u Njemacku, bit ce im valjda losije haha.

VL
NP
Novo Pravo
02:01 18.10.2015.

izgleda da je nevolja napuštenih životinja postala veliki biznis nekih pojedinaca društva koji se nazivaju ljudi, a zapravo su neljudi...sramotno...dno-dna...treba postojati neovisna komisija koja nadzire stvari..ne postoji, oformite je!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.