Prženi krumpirići na popis nematerijalne kulturne baštine
Inicijativu su pokrenuli vlasnici restorana
Komentari 4
TO
Ja pomislio da su na popisu kancerogenih jela.
KO
kaj god, przenjem se stvara akrilamat i taj je kancerogen, zato se preporuca sto manje przenih krumpira, ako vec, onda svijetle boje, isto tako i s keksima.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
E da mi ga je za Božić pun stol,djeca ga obožavaju ali nemaju.