Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod okriljem noći

Prvooptuženom u aferi Brodosplit lopov provalio u stan i ukrao auto

drago maček
Nino Strmotić/VLM i Miranda Cikotić/24 sata
12.11.2011.
u 17:05

Iz stana Drage Mačeka na zagrebačkom Medveščaku ukraden je Jeep i prijenosno računalo.

Brokeru Dragi Mačeku (49), prvooptuženom u aferi Brodosplit, nepoznati lopov provalio je u noći na petak u kuću u ulici Horvatovac na zagrebačkom Medveščaku. Provalnik je pod okriljem noći obio bravu na ulaznim vratima te ukrao prijenosno računalo i automobil Jeep LBY američkih tablica vrijedan 150.000 kuna.

Inače, Maček je s još sedmoricom optužen da je u poslu gradnje četiriju tankera koja su od Brodosplita naručile ciparske tvrtke brodara Reindharda Wesslesa, splitsko brodogradilište oštetio za 4,745.544 američkih dolara, što je tada bilo 26 milijuna kuna. Svi su optuženi za kazneno djelo pranja novca, a Maček je optužen i za poticanje na zloporabu položaja i ovlasti.

Ključne riječi

Komentara 2

HA
Harpoon
17:27 12.11.2011.

Meni osobno lik sa gornje slike izgleda kao šef zločinačke organizacije. Rayan naočale skrivaju mu oči, a iaste naočale nosio je jedan \"General\" Zagorac dok se kurčio u svojoj moći.

BU
Budjo
15:00 24.11.2011.

Prava mafijaska faca, zalosno da mu netko povjeruje!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije