Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga za djevojkom

Prvog dana 2015. nestala Iva Juraga. Jeste li je vidjeli?

Iva Juraga
nestali.hr
03.01.2015.
u 18:22

U četvrtak je otišla u nepoznatom smjeru sa adrese Milovana Gavazzia 25 u zagrebačkoj Dubravi

U tijeku je potraga za 26-godišnja Ivom Juraga iz Novog Marofa koja je nestala 1. siječnja u Zagrebu.

U četvrtak je otišla u nepoznatom smjeru sa adrese Milovana Gavazzia 25 u zagrebačkoj Dubravi te se nije vratila na adresu prebivališta, stoji na stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba.

Djevojka je u trenutku nestanka imala crni kaputić, kapu sa ušima uzorka leoparda te nosi sivi ruksak marke "converse" i putni kofer na kotačiće crne boje. U lijevom uhu ima slušni aparat.

U slučaju da posjedujete informacije o Ivi Juragi obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

>>Nestalo novih sedam osoba, četiri su maloljetne

Komentara 5

OB
Objektivno...
22:46 03.01.2015.

A zašto da ne javimo i Hrvatskom Crvenom križu? Pa oni iz svih lokalnih proračuna prema Zakonu o HCK dobivaju za traženje nestalih osoba 0,2% izpo sistemu "našli-nenašli". E, sad... koga su sve pronašli za svu tu silnu lovu, to je drugi kraj opanaka

SO
Sos
18:46 03.01.2015.

VRATIT CE SE KAD SE ZADOVOLJI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije