Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divlji suvozač

Prvo vrijeđao policajce pa jednog uhvatio za vrat i počeo ga daviti

policija
Davor Javorović/Pixsell
18.10.2010.
u 12:06

Dvojica su policajca tijekom kontrole zaustavila automobil kojim je upravljao 23-godišnji vozač. Iz vozila je bez poziva izišao 19-godišnji suvozač i bez povoda počeo vrijeđati policajce.

U subotu rano ujutro oko 2.30 sati u Ulici Vladimira Nazora u Ivancu dvojica su policajca tijekom kontrole vozila i vozača u sklopu operativne akcije Alkohol zaustavila automobil kojim je upravljao 23-godišnji vozač. Iz vozila je bez poziva izašao 19-godišnji suvozač i bez povoda počeo vrijeđati policajce. Potom je s obje ruke jednoga od njih s prednje strane uhvatio za vrat.

Kako bi spriječio davljenje svoga kolege, drugi je policajac nasrtljivca morao primiriti sredstvima prisile. U napadu ni policajac niti nasrtljivi mladić nisu ozlijeđeni, no nasilnika čeka kaznena prijava zbog napada na službenu osobu.

Komentara 12

OB
-obrisani-
12:21 18.10.2010.

Prvo pozdravio policajce pa jednog uhvatio za vrat i počeo ga ljubiti i maziti dok nije završilo kako je završilo...

FR
friz
13:19 18.10.2010.

što uopče reči na sve to??Ili je već ljudima svejedno(zbog opče situacuje) šta će se desiti s njima,pa nasrću bez straha na policajce,ili znaju da im policija ništa ne može i ne smije?Jednostavno kada čovijek sagleda šta se sve dešava,onda nije ni čudno da su ljudi prolupali.Možda su ova dvojica \"tatini sinovi\",pa si mogu dozvoliti da dave policajca,jer znaju da će već sutra \"tata\" sve srediti,a policajac još dobiti bukvicu ili nedaj Bože biti suspendiran.To je već stara stvar kod nas.Nekada su dugovi milicioneri bili gospoda, a sada su policajci uglavno \"odstrijelna divljač\"a za malu plaćicu.

SW
swimm
12:19 18.10.2010.

samo kaznena prijava....trebao bi odraditi barem 2 mjeseca društveno korisnog rada tek toliko da drugi puta pokuša koristiti i mozak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije