Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Prvo utapanje na Jarunu

01.06.2003.
u 00:00

ZAGREB - F. D. (38) utopio se jučer u jarunskom Malom jezeru, i to dok je ondje bio s prijateljima pa se otišao kupati. Malo poslije podneva jedna kupačica primijetila je tijelo muškarca koje je beživotno plutalo i odvukla ga do obale.

Uz pomoć ostalih izletnika, ali i ekipe Hitne pomoći, pokušano je oživljavanje ali bez uspjeha, pa je uprava ŠRC-a Jarun u 12.25 obavijestila policiju o smrtnom slučaju.

Kako doznajemo iz PU zagrebačke, na tijelu nema nikakvih tragova nasilja, pa se pretpostavlja da je uzrok smrti utapanje, čiji su uzrok možda zdravstvene tegobe.

Budući da do jučerašnjih ranih popodnevnih sati policija o kobnom događaju nije uspjela obavijestiti obitelj pokojnika, novinarima nije priopćila puni identitet utopljenika.

Na mjestu događaja doznali smo da je liječnica procijenila kako se muškarac utopio jučer rano ujutro, između pet i šest sati. Inače, imao je ogrlicu oko vrata, a na obali je nađena njegova odjeća, ali u njoj nije bilo nikakvih dokumenata.

Unatoč mučnom prizoru tijela pokrivenog crnom vrećom, mnoštvo kupača jučer se nastavilo kupati u neposrednoj blizini.

Čak i u trenucima dok je vreća otvorena radi policijskog očevida i pregleda tijela, velik broj kupača, mnogi i s djecom, nastavili su se nesmetano kupati, ne obazirući se na prizor na obali.

Inače, spasilačka služba na Jarunu počinje s radom u 10 sati. (hd, spa)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije