Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJEN 23-GODIŠNJAK

Prvo pucao iz automatske puške pa je sakrio u ugostiteljski objekt

Sisak: Policija o zaplijeni veće količine oružja i streljiva
Nikola Cutuk/PIXSELL
17.05.2021.
u 12:23

Policija  je pretražila ugostiteljski objekt u kojem je našla automatsku puška, četiri spremnika streljiva i više komada streljiva.

Mladić (23)  iz Kaštela, prijavljen je za nedozvoljeno držanje oružja. Kako je priopćila policija, sumnja se da je 7. svibnja 2021. na području Prgometa ispalio više hitaca iz automatske puške koju je potom sakrio u prostorije  jednog ugostiteljskog objekta.

Policija  je pretražila ugostiteljski objekt u kojem je našla automatsku puška, četiri  spremnika streljiva i  više komada  streljiva. Mladić je kazneno prijavljen, a nije priopćeno gdje je nabavio automatsku pušku. 

Komentara 1

FA
FantaOrange
15:18 17.05.2021.

Bedak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije