Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMIŠLJATI LOPOV

Prvo provalio u kuću u izgradnji, a zatim u njoj skladištio ukradene stvari

provalnik
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
27.02.2021.
u 11:54

Sumnjiči ga se i da je u prosincu 2020. došao u trgovinu u Ulici Rudolfa Kolaka gdje je iskoristio zauzetost zaposlenika te otuđio mobitel s kojim je prošao blagajnu bez da je otuđeni predmet platio

Peticu za domišljatost možda bi trebao dobiti 23-godišnjak kojeg je zagrebačka policija osumnjičila za više krađa i provala. Jer, prije no što je počeo krasti, 23-godišnjak se pobrinuo i za mjesto na kojem će ukradenu robu skladištiti. Policija sumnja da je između rujna 2020. i siječnja 2021. provalio u kuću u izgradnji na Jalševečkoj cesti iz koje nije ništa otuđio.

No kuće je pretvorio u skladište ukradenih predmeta, pa ga se sumnjiči da je u lipnju, listopadu i prosincu 2020. provalio u kuće u Ulici Prešci, Jalševečkoj cesti te u Ulici Veliki vrh. U tim provalama ukrao je  motornu pilu, bušilice, stolno računalo, fotoaparat, sportsku kameru, ubodnu pilu, dva bicikla, mašinu za hoblanje, motorni trimer, motorne kosilice, televizor, benzinski trimer i drugi sitni alat. Ukradene predmete potom je odvezao do kuće u izgradnji  na Jalševečkoj cesti i tamo ih je skladištio.

Sumnjiči ga se i da je u prosincu 2020. došao u trgovinu u Ulici Rudolfa Kolaka gdje je iskoristio zauzetost zaposlenika te otuđio mobitel s kojim je prošao blagajnu bez da je otuđeni predmet platio. Mladi provalnik osumnjičen je i za dvije provale u vikend kuće  Jalševečkoj cesti. u listopadu i studenom 2019. no u tim provalama ništa nije otuđio. Ukupna šteta je 30.000 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije