Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski parlament
Povratak na članak

Prvo predstavljanje moguće predsjednice: Borzan 'rešetala' Von der Leyen

Drugi socijaldemokrati, primjerice iz Francuske, još se premišljaju, pokušavaju dati priliku da ih Ursula von der Leyen uvjeri da je zaista dobar izbor, a među europarlamentarcima koji su 'rešetali' prvu ženu predloženu za čelo EK bila je i SDP-ovka Biljana Borzan

Komentari 4

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
08:29 11.07.2019.

Iz čega je zaključeno da je rešetala? Iz jednog pitanja? I to prepisanog pitanja koje se čulo da ga svi drugi već postavljaju. Žena ga je već odavno čula. Bila je spremna na njega. Po čemu je onda postaviti očekivano pitanje rešetanje?

VL
OK
okvals54
17:45 11.07.2019.

Borzan rešetala Von der Leyen,Krasnec,doista me znadeš nasmijati,ti si sprdnja kao i ova komunistkinja Borzan.

VL
Avatar Ebbajensen
Ebbajensen
09:58 11.07.2019.

Nema Borzan veze o ničemu ! Ona samo zna mazati bilo kakvu NUTELU ! Bravo za RUŽU i KOLAKUŠIĆA koje je evropa prepoznala !

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
09:45 11.07.2019.

i sad dragi moji eu zagovarači pojasnite molim vas meni tupavcu gdje je svrha vašeg izlaska na izbore , gdje je ta demokracija za koju tvrdite da je jača i od ruske i američke... tko u stvari vodi evropu i jeste li zadovoljni svojim biračkim uspjehom ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.