Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4,3 po Richteru u Rumunjskoj

Potres na granici sa Srbijom: 'Najprije tutnjava, a zatim se zemlja pomaknula...'

EMSC
19.06.2023.
u 08:44

Prema podacima EMSC-a, potres je bio na dubini od 10 kilometara, 12 kilometara sjeveroistočno od grada Tismane

Umjeren potres pogodio je jutros Rumunjsku. Prema aplikaciji EMSC-a, bio je 4,2 po Richteru, dok njihova web stranica potres procijenjuje na 4,3. Dogodio se na dubini od 10 kilometara, 12 kilometara sjeveroistočno od grada Tismane, blizu granice sa Srbijom.

Na aplikaciji, Rumunji komentiraju kako je potres trajao tri sekunde. "Vrlo jak", jedan je od komentara.  "Osjetilo se u Curpenu, Stanesti. Najprije tutnjava, a zatim se zemlja pomaknula vodoravno", napisao je svjedok koji je u trenutku potresa bio 15 kilometara od epicentra.

Nakon njega, uslijedio je još jedan potres na tom području, ali slabiji, 2,8 po Richteru.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije