Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
G20 SUMMIT U KINI
Povratak na članak

Prvi susret Merkel i Erdogana nakon zahlađenja odnosa: EU i Turska ulaze u novu fazu

Glasnogovornik nije objasnio jesu li razgovarali o odbijanju Ankare da dozvoli njemačkim zastupnicima posjet njemačkim vojnicima stacioniranima u zračnoj bazi Incirlik.

Komentari 2

Avatar comparator
comparator
10:39 04.09.2016.

Sve navodi na pomisao kako se USA boji jake Njemačke i zato s Britanijom čini sve na slabljenju moći najrazvijenije države Evrope.Turska je samo trenutno oružje kojim se to pokušava ostvariti jer je ekonomija koja jedino ovdje ima stvarne razvojne potencijale trn u oku amerikancima , britancima i rusima. U USA se vodi gotovo ideološki rat i cijeli sustav je ekonomski uzdrman pa su na djelu podzemne mjere rušenja konkurentskih ekonomija kako bi se održala politička prednost .Zapravo cijeli svijet je u globalnoj krizi kojoj se ne vidi kraj ni put kojim bi svijet trebao ići kako bi se umanjile tenzije . Nadajmo se da će razum prevladati i ovaj suludi rat koji se vodi na sjeveru Afrike stati .Zamislite ovaj paradoks gdje ljudi ratuju i doslovno umiru na bogatstvu koje koristi cijeli svijet .

VL
Avatar Bojko
Bojko
10:37 04.09.2016.

I cijenu če platiti Kurdi... jadni narod... kad čovjek danas pogleda kako to svijet funkcionira... kad se sjetimo da je 5 armija ondašnje europe krenula na nenaoružane civile, žene i djecu koje su branili mladići s lovačkim puškama, plinskim bocama, trapericama i starkama... nevjerovatno... jest da je Tuđman griješio, i to ne malo, ali da je u političkom pogledu uspio nam stvoriti državu, da danas nemamo neki kalifat u vidu Krajine u svojoj utrobi... nevjerovatno... a opet nakon sveg toga, kao da smo dignuli ruke od državnosti i društva....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.