Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potresni prizori

Prvi su stigli na mjesto tragedije: Krvi je bilo posvuda, uniforme su nam sve bile krvave. Ništa te ne može na to pripremiti

06.08.2022.
u 12:42

Na mjestu nesreće smrtno je stradalo 11 osoba, dok je jedna osoba preminula nakon reanimacije. Ukupno su 32 osobe primljene u bolnicu, a među njima ima onih s teškim traumama

Ključne riječi

Komentara 4

BA
barbalovre
13:20 06.08.2022.

Iskrena sućut, pokojnima život vječni a ozljeđenima brzo ozdravljenje po zagovoru One kojoj su hodoćastili.

TA
Tajg
14:04 06.08.2022.

Treba iskazati isto potporu svima koji su bili na licu mjesta i davali medicinsku pomoć da prevaziđu traumu kao i katoličku crkvu da tim ljudima daju financisku potporu, jer upravo oni vole svoga bližnjega i to svakodnevno pokazuju, a nene ti svi političari pred kamerama.

Avatar Marko
Marko
16:28 06.08.2022.

Koja dva mlada života?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?