Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zameten bliski istok

Prvi snijeg nakon 100 godina pao u Kairu!

kairo snijeg
Foto: Miley Cyrus/Twitter
1/18
13.12.2013.
u 17:41

Snijeg je nastavio padati i u petak na Bliskom istoku, nakon što je u četvrtak zameo Izrael, Palestinu, Siriju i Libanon te dijelove Turske, Egipta i Jordana

Snijeg je nastavio padati i u petak na Bliskom istoku, nakon što je u četvrtak zameo Izrael, Palestinu, Siriju i Libanon te dijelove Turske, Egipta i Jordana.

Kairo je prekriven snježnim pokrivačem, što nije viđeno stotinu godina, kažu tamošnji meteorolozi, prenosi LATimes, a s temperaturama od 2 do 3 stupnja Celzijeva, očekuje se da će ovo biti najhladnija zima u posljednjih sto godina.

 

 

Snijeg je prekrio i Jeruzalem, kojeg je u četvrtak pogodila najgora snježna mećava u posljednjih 20 godina te su zatvorene škole, javne službe i javni prijevoz.

Ekstremni vremenski uvjeti stvorili su nove humanitarne probleme za milijune ljudi u razrušenoj Siriji te za više od 600.000 izbjeglica koji se nalaze u izbjegličkim logorima izvan zemlje.

 

 

>>Snijeg zameo Libanon, a u Minneapolisu srušio krov arene

Komentara 4

Avatar Pero2013
Pero2013
18:14 13.12.2013.

Jadne Sirijske izbjeglice u onim šatorima, posle sve muke ima da se još i smrznu!

KO
komorov
18:35 13.12.2013.

Mada nema veze sa clankom ..."Okupirane Plaestinske Teritorije". Zbog koje direktne i indirektne posledice je sve ono sto se dogaza danas u cijelom podruju bliskog istoka...

DH
dalibor.hren
18:55 13.12.2013.

Pravo globalno zatopljenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije