Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS

Prvi slučaj u Brodsko-posavskoj županiji: Vratio se iz Austrije i požalio na visoku temperaturu

Stožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije
Foto: Vedran Balen
1/2
17.03.2020.
u 10:06

Riječ je o pacijentu starom između 40 i 50 iz zapadnog dijela županije.

Na izvanrednoj konferenciji za novinare Stožera civilne zaštite Brodsko-posavske županije u Slavonskom Brodu potvrđen je prvi slučaj zaraze koronavirusom u ovoj županiji.

Riječ je o pacijentu starom između 40 i 50 iz zapadnog dijela županije.

U četvrtak se vratio iz Austrije, a u nedjelju se požalio na povišenu temperaturu. Jutros su stigli nalazi da je pozitivan na koronavirus.

Komentara 4

RE
rennes
12:05 17.03.2020.

Ne treba podcjenjivati ovaj virus jer ćemo imati crni scenarij kao u Italiji! Gripa i korona virus dvije su posve različite stvari! Korona je bitno opasniji virus jer se puno lakše širi nego gripa, a za njega trenutno nema cjepivo

Avatar salko1951
salko1951
10:17 17.03.2020.

Šta je s gripom??Koliko ima bolesnih i koliko je umrlo od posljedica gripe??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije