Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetno kino

Prvi puta Požežani će gledati filmove pod zvijezdama

Požega ljetno kino
Dušan Mirković/Pixsell
30.07.2013.
u 18:11

– Prve kolovoške subote bit će prikazan hrvatska komedija „Sonja i bik“, a zatim slijedi „Madagaskar 3“ u kojem će posebno uživati mlađi i djeca - kazao je Marijan Crnjac.

Zahvaljujući novoosnovanoj Požeškoj udruzi mladih aktivista - PUMA po prvi puta Požežani će moći uživati u kinu pod zvijezdama. Svake subote u kolovozu kod Orljave, preko puta od starog autobusnog kolodvora održavat će se kino projekcije.

– Prve kolovoške subote bit će prikazan hrvatska komedija „Sonja i bik“, a zatim slijedi „Madagaskar 3“ u kojem će posebno uživati mlađi i djeca, francuski film „Nedodirljivi“ te na kraju akcijski film „Oteta“. Na sve projekcije ulaz je slobodan, a u slučaju kiše projekcije će se održati u Gradskom kazalištu – objasnio je Marijan Crnjac, predsjednik PUME dodavši da će na ovaj način barem malo ublažiti problem nepostojanja kina u Požegi .

Ovoj prvoj aktivnosti Pume podršku je dao Grad Požega zahvaljujući čemu će projekcije biti besplatne. -Grad Požega podržat će aktivnosti i inicijative mladih - istaknuo je Mario Pilon, zamjenik gradonačelnika na današnjoj konferenciji za novinare.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije