Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatni prizori
Povratak na članak

Prvi puta nakon 37 godina: Snijeg pao u Sahari!

Prava je rijetkost da snježne pahulje zabijele alžirske dine, a posljednji put se to dogodilo u veljači 1979. godine

Komentari 5

SC
schwertransport
10:47 22.12.2016.

ko ce ga cistiti po toj vrucini

VL
IC
icocrobih
10:44 22.12.2016.

Prvi put nakon 37 godina....bilo bi bolje: nakon 37 godina...

VL
ZA
zaokica
11:45 22.12.2016.

Eto ih u europu ovdje je toplije ....

VL
DU
Deleted user
11:46 22.12.2016.

nadam se da hrvatske ceste nece trebati ici na ispomoc bacati sol,da nebi dolazilo do lancanih sudara radi poledice ,dali ce ko odgovarat za propust koji se dogodio kodnas kada ceste nisu soljene i toliko udesa ,dali pratite prognozu dali ste cijelu godinu na drzavnim jaslama dobivate ministarske place a ne radite nista .i prvi radni dan u godini kada se temperatura spustila ispod 0 niste radili sramota .leglo bande nista koristi i vjecito je tako prikazivanje posla potrosenog materijala sve puta 100 na racun poreznih obveznika kada ce se drzava pozabavit vasom prljavom rabotom te uvesti reda u tu radionicu kriminala .ajde ministre radite nesto

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.