Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska u europskom prosjeku

Prvi put pad: samo 21,8 posto energije Europske unije iz obnovljivih izvora

24.01.2023.
u 13:57

Ono što u Eurostatu također ističu jest činjenica da je prvi put u povijesti u 2021. godini zabilježen pad iskoristivosti obnovljivih izvora energije na razini EU. Ne treba to, međutim, zabrinjavati, ističu, jer naprosto se dogodio fenomen kod izračunavanja postotaka. Za sve je kriva pandemija, kažu.

Komentara 3

DU
Deleted user
14:15 24.01.2023.

Koga briga bitno je da kada puva Josipa i ekipa pune džepove! Idemo dalje!

TO
tolitol
18:15 24.01.2023.

Ako je Hrvatska na 8 mjestu od 27 zemalja EU-a, sigurno nije "u prosjeku". No da se tako rezonira morao bi se udariti pozitivan naslov na članak, a to bi bilo protivno "standardima" izvješćivanja u nas.

Avatar nekakav
nekakav
14:44 24.01.2023.

recite ljudima da u obnovljive izvore uključujete i hidroelektrane, pa budu jasni i udjeli pojedinih izvora.... da ne ispadne da možemo mi i sa sunčanjem i provjetravanjem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?