Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zamrznuti' Orbán

Prvi put Europa je povukla ovaj potez: 'Mađarsku treba odmah izbaciti iz EU!'

27.09.2022.
u 15:15

iritiraju i nedavne Orbánove poruke o tome da će Mađarska trebati razmisliti o izlasku iz EU jednom kad, prema Orbánovim izračunima oko 2030. godine, od neto primateljice postane neto uplatiteljica novca u europski proračun. – To je za mene znak da ih treba iste sekunde: van! Good riddance – kaže Fred Matić koristeći engleski izraz koji izražava olakšanje kad se nekog riješite. – Moje je duboko mišljenje da smo svi mi sretni što smo u EU jer imamo što dobiti. Svi mi: Hrvatska, Rumunjska, Bugarska, Mađarska, Poljska… Osim materijalnog, imamo što dobiti, a meni su prvenstveno bitne vrijednosti, jer kad prihvatimo vrijednosti, bit će i novca. Međutim, Mađari na najvulgarniji način, uz Poljake, uzimaju lovu, a za sve ostalo: tko vas j… – zaključuje Predrag Fred Matić.

Komentara 143

Avatar Ćipo Bursać
Ćipo Bursać
17:18 27.09.2022.

Orban = Putin = Vucic.

Avatar Foton
Foton
21:00 27.09.2022.

Mnogi ovdje vole Madzarsku. Mozda da izaberemo Orbana Za novog hrvatsko- ugarskog kralja, bilo nam je odlicno s njima. A u znak dobre volje, damo im Rijeku, Orban je vec nesto natuknuo u tom smislu.

DU
Deleted user
16:53 27.09.2022.

U ovom srazu Europe s Rusijom, Orban je praktično stao na rusku stranu. Kada je panika, obitelj zbije redove, bez navlačenja svak' sebi. Kada prođe ugroza, neka radi štogod i kako hoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?