Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pod geslom 'Vjerodostojno'
Povratak na članak

Prvi predizborni skup HDZ-a, Plenković poručio: 'Očekujem najmanje 16 zastupničkih mandata u IX. i X. izbornoj jedinici'

Naglasio je kako je nužno da HDZ-ovi kandidati budu prepoznati kao dosljedni, kvalitetni, izvrsni, kao najbolji u svojim područjima, kao ljudi koji vole svoju domovinu i poštuju druge u političkoj utakmici

Komentari 6

TO
Torcidas
20:22 16.08.2016.

Točno, najmanje 16, a tko ce glasovati za Grčića, Lalovca, Bauka i ostale komšije.,,

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
20:59 16.08.2016.

Dalmacija će još jednom pokazati svoju hrvatsku dušu, orjunaški mentalitet sve je slabiji tamo.

VL
MI
Mislioc
21:53 16.08.2016.

Pa naravno to su naše domoljubne utvrde, tamo Lalovac,Grčić i ekipa nemaju nikakve izglede !!

VL
MA
marijaqwer
20:04 16.08.2016.

"HDZ se zauzima za cjelovite reforme, a ne parcijalne postupke kao što je u zadnje četiri godine radio SDP, rekao je te ponovio namjeru da se smanji PDV najprije na 24 posto, a zatim na 23 posto."Istina je da je hdz već pokazao svoje lice ( pokazao za što se zauzima ) u vrijeme dok je obnašao vlast u Hrvatskoj. Na vlasti su bili 16 godina +sdp 8 godina, i provodili reforme , a mi ćemo posljedice snositi još 26 godina.

VL
BI
bikica7
22:30 16.08.2016.

Ono što je Milanovićeva ekipa činila protekle četiri godine i od Hrvatske učinili pustoš (financijsku i demografsku),nebi trebao biti problem da obnovljeni HDZ-e dobije od hrvatskog naroda mandat za vođenje države.

VL
CR
crnjas
09:34 17.08.2016.

...bo vas i adz i sdp pa oni pricaju samo o foteljama, mandatima, saboru i tako to... nitko ne prica ili kad pricaju lazu da ce biti bolje hrvatskom narodu da ce se nesto pokrenut nabolje. Svi samo pricaju o proslosti partizanima ustasam cetnicima udbi orijunasima thomsonu ...... a stoka sitnog zuba se pali na to a s druge strane kopaju po kontejnerima i bez posla pod ovrhama...... al bitno je da se raspravlja o proslif 70 godina tko sta gdje. Dajte se pogledajte u ogledalo i recite jel to moj zivot da svaki dan gledam kako cu prehraniti svoju porodicu dok se ovi bire tko ce vise imati zastupnickih mjesta i koliko ce jos krasti ovu nasu jadnu drzavu koja da je bilo kako treba i da su "veliki hrvatine" mislili na nju a ne na svoj dzep bi bila mala svicarska.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.