Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOZNALI SMO OD HZJZ-a
Povratak na članak

Prvi podaci o najmlađima: Koronavirusom zaražena 1054 djeteta, 54 završila u bolnici

Među oboljelom djecom s kroničnim bolestima i zdravstvenim teškoćama njih 172 liječilo se kod kuće, a 70 ih je još aktivno bolesno

Komentari 9

PR
PrimoracRi
09:24 15.09.2020.

Svi ćemo naje.. od korone. Mladi stari djeca babe dede unuci tete strine cajci lopovi političari doktori .....samo je stvar tko ostane živ i kakve će biti posljedice .pazili se ili ne.

VL
Avatar Drol
Drol
15:56 15.09.2020.

Dijete a kojim roditelji ne smiju biti, potpuno samo, okruženo ekipom u plastičnim skafanderima. Zašto barem srednje škole nisu online?

VL
LE
leftardovski
09:26 15.09.2020.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=wUY8-fiOwNk

VL
ZO
zokonja
14:30 16.09.2020.

Ne bi me uopce cudilo da te maske uzrokuju na kraju infekcije, slabljenne imuniteta i vecu podloznost upali pluca Liberal . Hr Otkad je uvela obavezne maske, Hrvatska ima 60% veću smrtnost od Švedske (i ta se razlika povećava)

VL
IM
imamohrvatsku
10:57 15.09.2020.

Izvlače se da ne bi išli u školu. Znamo mi te metode. U školu s njima a sve koji imaju virus smjestiti zajedno u razrede i problem je riješen ako je to uopće problem. Triba grijat stolicu a ne se izmotavat. Kako Žakov sin grije fenom čelo da kidne iz škole, čudo koliko su prepredeni i dokle je to došlo. Red, rad i disciplina, nema tu nikih problema s virusom već se nerad i javašluk uvuka duboko u hrvatsko biće.

VL
Avatar comparator
comparator
09:21 15.09.2020.

"Strožer" nam se je popeo na živce kao i mjere koje nemaju smisla i laži koje se saznaju nakon što su nas napravili majmunima. Nemojte nas odgajati jer nismo djeca i ne zanimaju nas mučni podaci ako ni vi ne želite čuti za naše podatke koji su porazni i biti će porazniji ako taj stožer nastavi glumatati političku formu novog normalnog koje to nije . Nema novog normalnog nego smislenog normalnog koje se izbjegava otkako je Hrvatske ,a možda i prije. .Ne treba se izvlačiti na koronu i tako skrivati propast sustava koji nikako nebi preživio bez izdašne donacije Eu ali koja je ipak usmjerena na one stavke koje nas samo održavaju iznad vode. Tu nema ničeg razvojnog već sustav potpore sličan lutriji gdje je sretan dobitnik onaj koji koliko toliko prati politiku i korist od takve politike onih zemalja koje donacije udjeljuju siromasima. To je sramota za ugled našeg naroda koji očigledno bježi od takvog stožera koji nije ništa drugo nego produžena ruka Andrea Plenkovića. I dobro kad nas je već identificirao i dobrim dijelom izručio sad samo treba ustavnu potvrdu koja neće izostati kao što vidimo osim ove neradne nedjelje koja je isto dio plana isisavanja novca iz Hrvatske.

VL
SO
Sobrudolf
08:44 15.09.2020.

Evo nas mili stozer sad koristi i djecu da nas uvjeri koliko je ova p(l)andemija opaka bolest! A toliko je opaka da u posljednjih 6 mjeseci od/sa Covidom mamo 415 mrtvih, a za istih 6 mjeseci od tumora je umrlo 6.210 ljudi! Valjda su ovi od tumora, iako ih je 15 puta vise od ovih od Covida, mrtvi drugog reda....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.