Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO

Prvi objavljujemo rezultate interne istrage: Policija je opravdano pucala u Torcidu na Desincu, ali to još nije kraj

PIXSELL
07.07.2022.
u 19:00

S obzirom na to da je Torcida svoju namjeru javno obznanila prije koji dan, pomalo je čudno što je MUP u srijedu poslao poprilično opširno priopćenje u kojem su objasnili što će sve raditi prije, tijekom i poslije utakmice prilikom preprate navijača  Hajduka po A1 od Splita do Zagreba te natrag.

Komentara 31

Avatar antikomunist6
antikomunist6
19:27 07.07.2022.

Pucali su u "torcidu"?? Nisu, pucali su su u hordu podivljalih manijaka koji se skrivaju iza navijačkog paravana, ruše ugled i Torcide i Hajduka - au biti niti s jednim niti s drugim nemaju nikakve veze. Tko hoće benzinom gasiti vatru uvijek mora s tim računati da i njega vatra zahvati.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
19:52 07.07.2022.

Ne znam zašto pošteni ljudi dopuštaju da se blati Torcida s tih 5% huligana koji se skrivaju u tom društvu. Javno osudite luđake u svojim redovima !!!

Avatar matezanki13
matezanki13
20:24 07.07.2022.

Opravdano :) :) :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?