Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka na facebooku

'Prvi korak u spašavanju nogometa je ostavka Srebrića i Markovića '

\'04.01.2011. Rijeka, Konferencija clanova SDP-a saborskih zastupnika iz Rijeke: Slavka LInica, Romane Jerkovic, Zeljka Jovanovica i Luke Denona. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL\'
Goran Kovačić/Pixsell
07.01.2012.
u 11:24

Svojim odlaskom otvaraju vrata novim, svježim, osobno se nadam brončanim vatrenim, koji će sigurno imati viziju, ideje, program i plan

Nevjerojatna je želja ove ekipe iz vrha HNS-a da ostanu u foteljama, koje ih izgleda zanimaju neusporedivo više od nogometa i nogometaša, napao je oštro na svome Facebook profilu ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović predsjednika HNS-a Vlatka Markovića i glavnog tajnika te organizacije Zorislava Srebrića.

Vrlo rado ću ih, zajedno sa svojim doministrom za sport Skansijem, primiti na razgovor jer možda im taj razgovor pomogne u razmišljanju da podnesu ostavke. Trebaju to učiniti zbog odgovornosti koju snose za otužno stanje hrvatske nogometne lige koja je potonula u močvari korupcije, nemorala i neodgovornosti manjine što sramoti ogromnu većinu istinskih zaljubljenika u nogomet, poručio je Jovanović HNS-ovim glavešinama.

Smatra kako je prvi korak u spašavanju nogometa ostavka Srebrića i Markovića te kako je bolje da časno odu dok još imaju priliku, nego da nečasno ostanu i jednu minutu duže.

Svojim odlaskom otvaraju vrata novim, svježim, osobno se nadam brončanim vatrenim, koji će sigurno imati viziju, ideje, program i plan kako vratiti našem nogometu ne samo brončani, nego i zlatni sjaj, odlučan je Jovanović.

Komentara 146

Avatar dsonjic
dsonjic
20:49 07.01.2012.

07.01.2012. u 20:46h 5533 je napisao/la: Da, ako je granica pređena, smeta me. A ti se i dalje žalosti.

IB
Ibra22
12:26 07.01.2012.

A kad bi oni otišli Jovanović b vjerojatno stavio svoje ljude. Nekakvog Milosavljevića i Spasojevića

GL
GLADIATOR
22:06 07.01.2012.

stalno se spominje cedo stanimirovic, nije valjda da bi on trebao nasljediti gospodina markovica..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije