Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUŽIVOT S KORONOM
Povratak na članak

Prvi je dan popuštanja mjera: Provjerili smo kako izgleda nova svakodnevica diljem Hrvatske

Kako izgleda nova svakodnevica koju diktira suživot s koronavirusom, provjerili smo u Splitu, Karlovcu, Slavonskom Brodu, Vukovaru, Čakovcu i Zagrebu

Komentari 2

Avatar Damir Tojčić
Damir Tojčić
16:44 27.04.2020.

Pobijemo li kakvim dezinficijensom 99,99 posto SVIH mikroorganizama s kojima živimo, pobit ćemo i 99,99 posto onih među njima koji su KORISNI za nas i naše zdravlje. Dobar dio ih je neutralan, ali čak i onii koji jesu štetni indirektno (naravno, ukoliko se prekomjerno ne razmnože i ojačaju) su DOBRI za nas jer JAČAJU naš imunološki sustav. A propos "prekomjernog razmnožavanja": do njega, paradoksalno, upravo i može doći ukoliko se pretjerano čisti, jer i mikrobi razvijaju otpornost na sredstva za čišćenje: najjači prežive, mutiraju i prenose otporni gen na sljedeću generaciju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.