Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi šef BND-a
Povratak na članak

Prvi europski špijun nije ni nalik Jamesu Bondu

Njemačka obavještajna agencija BND profilirala se u najozbiljniju obavještajnu ekipu na kontinentu: među prvima je detektirala ISIL

Komentari 5

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
22:48 29.04.2016.

hahahahah koje bljuvotine pisete u njemackoj ima danas preko 50.000 salafista,ISILOVACA,,majmuna cimpanzi itd..ahahaha kakav BND...

VL
DU
Deleted user
22:46 29.04.2016.

zasto je to tako a nije onako..i zasto to mnogi ne razumiju..zato sto njemacka drzava i narod..pa na kraju i drustvo..funkcionira..ka urica..kad se pokrene jedan mali kotacic..pokrene se i cila ura..jedinstveno..i odlucno..i bez velikih pompi..tik..tak..tik..tak..

VL
GF
gfrancic
23:18 29.04.2016.

Ako je tajni agent, naravno logicki je da se nema nista o njemu, a Shindler se sa svojom listom nije bas proslavio, zato i nije ostao.

VL
AN
anticenzura
12:10 30.04.2016.

Kakve glooposti. Cuj da Putin zeli destabilizirati Njemacku? Umjesto da se zahvale Putinu na intervenciji u Siriji, bilo bi im doslo jos 10 miliona izbjeglica u Europu, a i svakako ce se oni opet rastrkati po svijetu i po Europi, obzirom da ih ima 56 miliona u djiru po globusu, oni ga napadaju i pisu bedastoce. Pa Njemacki obavjestajci simpatiziraju Putina i to uopce ne kriju. Zato Ameri size. Nijemci obozavaju Putina, imaju na FB grupa s njihovim simpatizerima, ne zna im se broj. I to po stotine tisuca clanova imaju i redovno vode dnevnik svaki dan. Ja znam ja sam u njihovoj grupi. U toj najvecoj. Pa oni se i uzivo sastaju na komitivima haha. Nisu Nijemci blentavi kao Balkanci. EU gradjani su obrazovani, oni su svi povezani u svim Zapadnim zemljama. Zapadna Europa vam ne voli Americku cizmu, oni vole Ruse i Putina. Italijani, Francuzi, Austrijanci, Britanci i citava Zapadna Europa. Vi ste u toj skupini dolje u drustvu tih ex-SSSR zabokrecina, pa i ne znate sta se dogadja u Zapadnoj Europi i kako oni disu. Nasu drzavu kradezevci guraju u drustvo tih gubitnika Istocnjaka, nabrijanih na Ruse, a nitko nece s ovima od zapadnoga civiliziranog svijeta. Samo vi slusajte kradezevce izdajnike, strasno da jos niste skapirali da oni ne rade u interesu Hrvatske, nego protiv nase drzave i naroda. Eno su opet dobili prijetnje iz EU da im mracnjaci divljaju po drzavi, proganjaju novinare i sto cuda. Daleko cete stici, budete li slusali njih. Pravo u ludnicu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.