Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESTIŽNA NAGRADA

Prvi dočasnik HKoV-a odlikovan medaljom američke vojske

dominik ban,morh
MORH
28.05.2013.
u 16:47

Ban je prvi dobitnik medalje "Sergeant Morales Medal“ koji nije pripadnik Oružanih snaga Sjedinjenih Američkih država

Prvog dočasnika Hrvatske kopnene vojske, časničkog namjesnika Dominika Bana, prošli je tjedan medaljom \"Sergeant Morales Medal“ odlikovao zapovjednik Američke kopnene vojske za Europu (United States Army Europe – USAREUR) general pukovnik Donald M. Campbell Jr, izvijestio je MORH. Ban je prvi dobitnik ove prestižne nagrade Američke kopnene vojske koji nije pripadnik Oružanih snaga Sjedinjenih Američkih država.

Prema službenom prijedlogu za dodjeljivanje medalje predloženom od strane USAREUR-a, Ban je medalju i članstvo u \"Sergeant Morales Clubu“ zaslužio zbog iskazanog iznimnog vođenja, postignuća u razvoju dočasničkog zbora i dočasničkog lanca potpore u svojim Oružanim snagama, doprinosa unapređenju razvoja dočasnika u partnerskim zemljama, te zbog iznimne profesionalnosti, odgovornosti i usredotočenosti na razvoj, napredak i dobrobit vojnika i dočasnika u Hrvatskoj kopnenoj vojsci i uspješnoj suradnji s dočasničkim zborom i dočasničkim lancem potpore USAREUR-a.

>> Obama odlikovao generala Lovrića prestižnim odlikovanjem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije