Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Test povjerenja

Prvi dan upisa narodne obveznice građani nisu pojurili u poslovnice banaka

23.02.2023.
u 08:17

Jasno je da ulaganje u državni dug nije isključivo financijska odluka, nego odražava i odnos prema Vladi pa i svjetonazorski stav. Ovo je za vlast test povjerenja, bez obzira na financijsku korist koju građani s viškom novca mogu ostvariti. A koliko od tog testa strahuje, vidljivo je i iz izbjegavanja komentara prvi dan upisa.

Komentara 26

PV
prcko.vita
08:35 23.02.2023.

Ako mogu da se obratim sa par riječi dragim direktoricama, predsjednicama i ostalim lešinarima koji upravljaju Hrvatskim bankama, dragi moji, da li vas je bar mrvu stid, sada kada vidimo da se može ponuditi građanima kamata na štednju u iznosu od 3,5 posto, a vi ste namjerno onako lešinarski, monopolistički svi smanjili kamate na 0,01 posto ili slično, da li ima u vama mrva ljudskosti da se sada osjećate kao lopovi i prevaranti jer ste narodu namjerno ostavljali samo mrvice a sebi punili džepove. Znam, naroda se ne bojite, ali kako se Boga ne bojite, to mi nije jasno? Ajde sada, brzo od 01.03. mijenjajte te kamatne stope na štednju i pustite narod da normalno živi. Hvala

HR
Hrvoje5
09:50 23.02.2023.

Zar ste zaista očekivali da će ljudi pojuriti..??

DU
Deleted user
08:38 23.02.2023.

Tko ne kupi hdz-ove obveznice, nije domoljub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?