Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog filma

Prvi čovjek Al-Qa’ide poziva na novi sveti rat

'(FILES) This image provided by SITE Intelligence Group shows Ayman al-Zawahiri as he gives a eulogy for fellow al-Qaeda leader Osama bin Laden in a video released on jihadist forums on June 8, 2011.
'HO'
14.10.2012.
u 08:23

Emitiranjem filma SAD je pokazao da je započeo novi križarski cionistički rat na koji treba odgovoriti novim prosvjedima

Ayman al-Zawahiri, prvi čovjek Al-Qa’ide, pozvao je sve muslimane na sveti rat protiv SAD-a i Izraela, i to zbog filma koji vrijeđa islam, a zbog kojeg je u prosvjedima diljem muslimanskog svijeta već poginulo 17 ljudi.

Zawahiri je iskazao poštovanje svima onima koji su izašli na ulice, osobito onima koji su napali američko veleposlanstvo u Kairu. Posebno je izdvojio napadače na američki konzulat u Benghaziju koji su ubili američkog veleposlanika u Libiji Chrisa Stevensa.

“Emitiranjem ovoga filma SAD je pokazao da je započeo križarski cionistički rat protiv muslimana. Stoga vas pozivam da organizirate nove prosvjede ispred američkih veleposlanstava”, poručio je Zawahiri u svom videoobraćanju. Američke vlasti okrivio je da su odobrile snimanje i prikazivanje filma navodeći da time poštuju slobodu govora, dok istodobno to nisu omogućili zatvorenicima u Guantanamu. 

Komentara 6

RE
@rea
12:49 14.10.2012.

Nek' se prime rada i nek' školuju djecu. Možda, na taj način, konačno stignu u 21.st.

ST
stomugromova
14:45 14.10.2012.

To je pravi vođa.Skriva se po pećinama i poziva druge na sveti rat.

PS
PLETER S PLIVE
14:54 14.10.2012.

Ove ljude ne treba nikako uzimati olako, to su ekstremisti koji imaju priličan broj pristalica u svim državama Europe. To su ljudi iz druge dimenzije koji ugrožavaju filozofiju života normalnog čovjeka. Oprez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije