Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lomilo se preko njihovih leđa
Povratak na članak

Prvašići 2019./20. kao izgubljena generacija ili odlikaši nove škole koja izluđuje roditelje

Priprema za povratak učenika u školu neće biti veći problem budući da se oni uvijek prilagode. Veći je problem niska razina informiranja roditelja i struke.

Komentari 2

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
08:42 20.06.2020.

U sredini gdje sindikalni vođe imaju staž vođe nekoliko desetaka godina došlo je do štrajka koji je išao do besvjesti. Vođe su rekle idemo do kraja. Da, bilo je elemenata koji se nisu sviđali nastavnicima kao što je podređeno mjestoo u sustavu državnih plaća. Ali krenuti u novu školsku godinu bez obzira na učenike koje će svjesno oštetiti i bez obzira na svoj posao i poziv bilo je pretjerano. Zanimljivo je da u školama kojima su osnivači vjerske zajednice je bilo ipak nešto drugačije. Kasnije je došla pandemija pa potres pa dobre reakcije zdravstvenog sustava koje su prešle u bezobzirno politikanstvo usmjereno cilju zadovoljavanja želja nerazumnih političara. Naravno da se školski sustav, čiju tradiciju imamo od austrijskih vremena, na neki način urušio. I danas se traži povratak na prastaro, izbacivanje informatike i tableta, otpor svakoj inicijativi i prijetnje protestima. Roditeljima je pun kufer. Ministrica se trudila i bilo je nje svugdje, i dalje je na meti najvećih primitivaca u politici. Uz nedovoljnu potporu jer nije u stranci a ne podržavaju je niti oni sposobni u vladi doživjela je sudbinu svih nadprosječnih. Na redu primitivnih napada dolazi sada nadprosječna ministrica Koržinek, dok ministrica demografije unatoč iskazane nebrige i potkapacitiranosti dobro kotira u istim primitivnim krugovima. Još samo nedostaje da uskrsne Jolly ministrica s mercedesom koja je teško ozlijedila djevojčicu operiranu u Osijeku pa da krug kvalitete bude zatvoren.

VL
ZV
Zvolen2
07:10 20.06.2020.

Ovo drugo prije !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.