Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno prijavljen

Prvašić optužen za seksualno zlostavljanje jer je djevojčici - poljubio ruku!

hunter yelton
Foto: Youtube Screenshot
1/2
11.12.2013.
u 22:26

Vjerovali ili ne, istinit je to događaj nakon kojeg američka javnost propituje pomicanje granica percepcije dopuštenog i nedopuštenog ponašanja

Premlad je da bi razumio riječ seks, a šestogodišnji Hunter Yelton već je zaradio prvu kaznenu prijavu zbog koje će mu cijeli život u školskom dosjeu pisati da je seksualni zlostavljač!

Vjerovali ili ne, istinit je to događaj nakon kojeg američka javnost propituje pomicanje granica percepcije dopuštenog i nedopuštenog ponašanja.

Škola je dječaku iz Cañon Cityja u Coloradu maleni iskaz nježnosti prema djevojčici u koju je zaljubljen uzela za zlo što je potpuno ogorčilo njegovu majku Jennifer Saunders, izvještava News Channel 13.

- On je zaljubljen u tu djevojčicu i oni se međusobno oslovljavaju ''cura'' i ''dečko''. Njoj to nije smetalo, no druga su djeca vidjela što je uradio i prepričala učiteljici. Kada sam otišla na razgovor s ravnateljom, rečeno mi je da mi je dijete ''seksualno zlostavljalo'' drugo - pojasnila je Jennifer.

Majka je priznala da se Hunter ponekad ponaša problematično i da je ranije istu djevojčicu poljubio u obraz, ali drži kako je ova optužba ipak pretjerana.

- Moraju ukloniti optužbu za seksualno zlostavljanje iz njegova dosjea. Borit ću se jer je pogrešno optužen - najavila je dok je škola ostala pri svom stavu. Ravnatelj je suspendirao Huntera jer smatra da se njegovo ponašanje s pravom može nazvati ''seksualno uznemiravanje''. Drži da je kazna nužna kako bi se korigiralo njegovo ponašanje.

>>Dječak (10) ovisan o pornografiji godinama silovao djevojčicu (7)!

Komentara 10

Avatar Vuglec
Vuglec
07:55 12.12.2013.

Baš me zanima da je obrnuta situacija, odnosno da je djevojčica poljubila dječaka da li bi i ona tada bila kazneno prijavljena, da li bi i to bilo seksualno zlostavljanje!? Ili je i ovo posljedica pomahnitalog feminizma koji je ii u Hrvatskoj pustio duboko korijenje!?

RO
ronsonol
09:18 12.12.2013.

ma ne, opce nisu mediji, internet prvenstveno krivi za to. opce niko nikad nije vidio stare romanticne slikice sa curicom i deckom kak si daju puse u OBRAZ (boze pomozi) ili razmjenjuju cvijece. nebitno. koji je vama?

BB
branimir.bauer.9
08:24 12.12.2013.

Ravnatelja i cijelo Nastavničko vijeće treba pozvati na odgovornost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije