Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMIJAO GLEDATELJE

Prvašić TV reporterki dijelio lekcije o maski i držanju razmaka

Prvašić u BiH o koroni
Foto: N1 screenshot
02.09.2020.
u 10:22

Djeca su shvatila zašto je masku potrebno nositi, održavati higijenu i distancu

Nastava u novoj školskoj godini počela je danas u osnovnim i srednjim školama u Kantonu Sarajevo u BiH. Zanimljiv razgovor vodila je reporterka N1 kojoj je jedan prvašić objasnio kako se treba pravilno pridržavati mjera.

Djeca su shvatila zašto je masku potrebno nositi, održavati higijenu i distancu. Na pitanje novinarke koja su to pravila koja sada vrijede, jedan mališan je rekao: "Korona ba, korona je, treba maska neću da se zarazim. Stavi masku na nos..."

Na pitanje novinarke što znači distanca, dječak je rekao: "Odmakni se zbog korone."

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar gunner12345
gunner12345
12:51 02.09.2020.

djeci je najlakše isprati mozak, kao što je onaj crtao superheroja vilija koji nas je sve spasio da ne umremo u najvećim mukama....

Avatar Grunf
Grunf
10:35 02.09.2020.

jadan,tako mali, a već su mu mozak isprali

Avatar spica1
spica1
11:35 02.09.2020.

svirepa propaganda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije