Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rumunjska
Povratak na članak

Prva tužba za zlostavljanje u sirotištima u doba komunizma

Od 1945. do 1989. više od 600.000 Rumunja je osuđeno i zatvoreno zbog političkih razloga, navodi Muzej sjećanja na žrtve komunizma u Sighetu.

Komentari 4

AN
anticenzura
09:25 02.06.2017.

Umjesto da se bave milionima gradjana sto im napustaju zemlju i tim bijednim standardom s placama od 200-300 eura, oni se bave komunistima. Korupciju i kriminal u zemlji guraju pod tepih, a prevrcu po povijesti da opravdaju svoj lopovluk i nesposobnost da moderniziraju zemlju i ucine pristojnom za zivot. Pa eto nema sada komunista, sto cekaju sto se ne late posla? Njihove bande su najopasnije po Europi, pljackaju i kradu po kucama i varaju ljude na sve moguce nacine, a bankomati su im specijalizaja i falsificiranje kreditnih kartica.

VL
SD
sdpesticid
09:33 02.06.2017.

ah, sada će po portalu, zašto se gleda prošlost a ne budućnost.. bla, bla. no, kada se netko pojavi u crnoj košulji ili majici onda ne smeta već udri po fašizmu iz eto, prošlosti. čekam samo kada će rh osnovati institut za istraživanje komunističkih zločina, doći će valjda i taj dan, uz privatizaciju i dr., da se razumijemo.

VL
CI
cinbenik
09:07 02.06.2017.

tako bi bilo i u Hrvatskij i YU da nije bilo partizana i Tita marsala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.