Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LGBTIQ zajednica

Prva Povorka ponosa Osijek 6. rujna

Osječki prajd
Željko Lukunić/PIXSELL
30.06.2014.
u 15:31

Da će se manifestacija održati i da će imati humanitarni karakter potvrdili su i u udruzi LIberOs koja je zadužena za organizaciju

Osijekom  će se prvi puta ovoga rujna prošetati Povorka ponosa Osijek Pride 2014. Potvrdili su to i u udruzi LiberOs koja će organizirati povorku najavljenu  za  6.  rujna  s  ciljem zaštite ljudskih prava te naglaskom na prava LGBTIQ zajednice.

Organizatori će s više informacija o Osijek Prideu 2014.  izići  krajem  tjedna.  Poznato je, za sada, kako će osječka Povorka ponosa  imati humanitarni karakter. Sudionici osječkog Pridea okupit će se na središnjem gradskom Trgu Ante Starčevića točno u podne, a nastavit će se kretati  Ribarskom ulicom do Promenade uz rijeku Dravu do Sakuntala parka i Lučkog  prilaza odakle će se Kapucinskom ulicom vratiti na glavni gradski trg.

>> Zastave duginih boja na Trgu bana Jelačića najavljuju Povorku ponosa

Ključne riječi

Komentara 4

TV
tv5378
21:07 30.06.2014.

Mora da postrojbe specijalne policije vec sada zadovoljno trljaju ruke.Izgleda da jedino oni rade prekovremeno. Za zastitu ugrozenih homoseksualaca dupla dnevnica i putni troskovi,plus posebna nadoknada za osiguranje visokog rizika. Bravo!

MX
MXLCLGTG
21:34 30.06.2014.

Povorka ponosa ima i humanitarni karakter samo me zanima sta ce to humanitarno uraditi Osim sto ce na ledja vecine ocu reci poreski obveznika pasti da plate obezbjedjenje skupa itd.i po njihovim povorkama ispada da ostala vecina ili oni koji zive onako kako priroda nalaze nisu ponosni.

ZO
zoom
08:28 01.07.2014.

neka si sami plate organizaciju i osiguranje, a ne da to plaćamo svi mi građani!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije