Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori

Prva koalicija u Varaždinskoj županiji objavljena je u N. Marofu

'02.02.2010., Varazdin - Gradonacelnik grada Novi Marofa, Darko Hrenic.  Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
Marko Jurinec/PIXSELL
22.12.2012.
u 10:09

Darko Hrenić zajednički je kandidat HNS-a, SDP-a i HSU-a na lokalnim izborima

HNS, SDP i HSU u Novom Marofu potpisali su prvi koalicijski sporazum u Varaždinskoj županiji uoči lokalnih izbora. Njihov kandidat bit će aktualni gradonačelnik Darko Hrenić (HNS).

Mijenjaju se aktualni zamjenici pa su tako predloženi Mladen Smoljanec (SDP), ravnatelj Specijalne bolnice za kronične bolesti i Nedeljko Matejak (HNS), sistem inženjer u jednoj informatičkoj tvrtci. Obojica će biti volonteri.

- Zajedno ćemo formirati i listu za Gradsko vijeće - kaže Hrenić. Na naše pitanje odgovorio je da su ovakav zajednički nastup predložila županijska vijeća i SDP-a i HNS-a, no da to nije bila obaveza te da imaju lokalnu autonomiju.

Komentara 1

VA
varazdinec23
10:31 24.12.2012.

he,he stranka HNS koja samostalno nosi 2,8% glasova daje gradonačelnika samo zato kaj joj SDP daje podršku i ne želi ići samostalno na izbore. Dajte molim vas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije