Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARCINOM DOJKE

Prva dama Sirije podvrgnuta prvoj kemoterapiji

Asma Al-Asad
Foto: Sirijska vlada
09.08.2018.
u 10:08

Od početka snažno podupire svojeg supruga i njegovu politiku.

Supruga sirijskoga predsjednika Bašara al Asada, Asma u srijedu je podvrgnuta kemoterapiji pošto joj je otkriven karcinom dojke u vrlo ranoj fazi, stoji u objavama predsjedničkog ureda na društvenim mrežama. 

Informacija je objavljena uz fotografiju na kojoj prva dama odjevena u tenisice i traperice sjedi u prostoriji za kemoterapiju s intravenoznim dripom u lijevoj ruci te se smiješi suprugu Bašaru koji sjedi pored nje. 

U priopćenju se ne navodi u kojoj se bolnici liječi sirijska prva dama, no na pokrivaču na fotografiji vidi se riječ "vojna" pa se pretpostavlja da je u vojnoj bolnici. 

Asma al Asad rođena je 1975. u Londonu. Studirala je na londonskom King’s Collegeu i radila kao bankarica u JP Morganu. Roditelji su joj sunitski muslimani porijeklom iz Homsa. Otac je liječnik kardiolog, a majka diplomatkinja.

Bašar i Asma al Asad imaju dva sina i kćer, a vjenčali su se 2000. U početku je Asma bila omiljena među narodom koji ju je prozvao princezom Dianom Istoka. No danas nosi nadimak "prva dama pakla". 

Njezini suradnici kažu da Asma Asad nema srca, da je opsjednuta vlastitim izgledom te da je zanima isključivo luksuzan način života. Od početka snažno podupire svojeg supruga i njegovu politiku.

Komentara 18

GO
goran2hr
13:30 09.08.2018.

Čemu ovo gađenje i vrijeđanje žene na kraju članka? Koja vehabijska propaganda. Tračevi, nadimci, "suradnici kažu"?! Kada je to predsjednik Asad učinio nešto nažao Hrvatima? Tog gubitaša ironičnog naziva "HINA" treba žurno ugasiti. .

Avatar nekakav
nekakav
13:33 09.08.2018.

a sad da vidimo riječi podrške hrvatske predsjednice, ženskih udruga... nema ih? divota jedna, ipak je puno bolje sažalijevati glavosječe koje tjeraju iz sirije i njihove probleme koje imaju sa 7 žena kad dođu u njemačku, pa nemaju odmah sva 'prava'...

Avatar whitesox
whitesox
14:06 09.08.2018.

Iskreno se nadam da će ozdraviti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije