Pršutari najavili rast cijena svojih delicija: 'Vrlo lako može dovesti i do pada potrošnje'
Titula za najbolji pršut ponovno je otišla u Dugopolje. Šampion natjecanja je dalmatinski pršut Smjeli Vlade Prančića, koji je najnagrađivaniji hrvatski pršutar.
Komentari 10
Samo dižite, bez pršuta se može, no pripazite da vam količina prodanoga na kraju ne smanji očekivanu dobit :)
Nema problema...Penzići će ionako navaliti pa makar im to bio zadnji cent u džepu...Sudeći po tome kako harače po supermarketima, ima se...može se !
Samo dajte. Sto je skuplje, manje trosim. Ionako prsuti nisu vise sto su bili a bez prsuta se moze zivjeti.
Industrijski pršut = prevara od sirovine, procesa itd. Ukratko kupiti pravi tradicionalni domaći pršut i ovaj industrijski, narezati oba i kušati. razlika dan i noć, Industrijski je što je a onaj domaći e to je ono pravo. Zarađuju velik novac na sirovini bog te pitaj odakle i umjetnim postupcima zrenja. Prava sirovina odgojena u dvorištu i zrenje kakvo treba biti = pravi proizvod. Mogu samo zaslipiti neznalice..
Gdje nam se izgubio Dobro pršut?
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ma samo vi to poskupite . Stavite bar 5 puta veću cijenu u dućanu da ni vi ni trgovci nebi bili zakinuti za kakav extra profit ili nedajbog u kakvom minusu. Narod će manje jesti suhomesnate proizvode i automatski biti zdraviji i manje koristi usluge zdravstva svi na dobiti..