Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
steže se obruč
Povratak na članak

Prskala i Lovrinčevića tereti se za nepredviđeno odmorište

Optužnica za "krađu brda" – osumnjičene Prskala i Lovrinčevića tereti se da su omogućili gradnju odmorišta koje nije bilo predviđeno.

Komentari 5

AS
assssssstttii
11:32 10.01.2012.

Steže li se to i oko Mamića i Srebrića?

VL
Č7
čvor2.76
08:55 10.01.2012.

Očigledno da se tu radi o malverzaciji sa nasipnim materijalom potrebnim za gradnju autoceste. Gdje je u cijeloj priči IGH tj. Jure Radić čiji su inžinjeri vršili nadzor i sve to potpisivali. Bez potpisa nadzornih inžinjera od IGH nije bilo isplate.

VL
Avatar Milan-O
Milan-O
11:03 10.01.2012.

Prave vijesti ce biti onda kada napisete da su osudeni i da im je oduzeta imovina:. I to svima,politicarima,laznim braniteljima,laznim invalidima itd.Tuziteljstvo podnese tuzbu ali jos uvijek nema tko donijeti presudu.To nam nesto govori o pravosudu.

VL
BU
Bugrer
11:44 10.01.2012.

Toliko se kriminal oteo kontroli da su cijela brda počeli krasti. A tko im je to omogućio? Institucije.

VL
PU
pumbica
12:22 10.01.2012.

Glupost.Pa ko može brdo ukrast?Svašta.Da nije Bandić ukrao Sljeme za skijalište.Ako se napravi odmaralište.I treba jer kakvi sve idioti voze .Pametni se moraju negdje sklonit.Ukrao brdo.To je nekakvi crtić za djecu.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.