Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahuktavanje

Prozvali Bubala da je kupio perilicu na račun gradske tvrtke

krešimir bubalo
Davor Javorovic/PIXSELL
15.05.2013.
u 12:19

Povrijeđen sam kao čovjek. Nikakvu ispriku ne prihvaćam, neka mu nalogodavci plate troškove, poručio je gradonačelnik Ivanu Grbešiću

Zbog optužbe kako je njegova perilica rublja plaćena novcem gradske tvrtke, osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo podnio je tužbu za klevetu protiv Ivana Grbešića.

Traži i 100.000 kuna za naknadu štete. Grbešić je, naveo je Bubalo, u emisiji \"Vruća linija\" na Osječkoj televiziji izjavio kako je, dok je radio u Gorenju, kupljena perilica na račun Sportskih objekata. No, odnesena je, utvrdio je, na Bubalovu adresu.

- Povrijeđen sam kao čovjek. Ide se na mene udarcima koji nemaju veze s vezom. Nikakvu ispriku ne prihvaćam. Neka mu nalogodavci plate troškove, gonit ću ga do kraja i napatiti štetu – poručio je Bubalo Grbešiću.

I on i čelnik stranke Vladimir Šišlhagić pozvali su birače da izbor osječkog gradonačelnika i župana riješe već u prvom krugu, u nedjelju.

- Uštedjet ćemo tako milijun-dva koji ću, obećajem, uložiti u gradnju vrtića. Prekinimo ovui histeriju – zaključio je Bubalo.

>>Korupcija na Ekonomiji u Osijeku: Za dvojku janje i prase ili gume

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije