Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI OKO IZBORA DEKANA
Povratak na članak

Prozvali Borasa: Vijeće Filozofskog fakulteta tvrdi kako im prijeti opstruiranje i kriza upravljanja

Ako Jovanović ne dobije sutra suglasnost Senata, FF može raspisati novu kandidaturu. Međutim, kako aktualnoj upravi mandat ističe 2. listopada, nije sigurno da će to stići do toga roka.

Komentari 2

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
20:31 27.04.2020.

Živio drug dekan Nešo Jovanović i pravedna borba radne elite slobodnog filozofskog!

VL
BR
Brankko
18:02 29.04.2020.

Ako je "Dr. Pedersen" išta shvatio -- Neven Jovanić stručnjak je za grčki i latinski jezik, na FFu predaje npr. grčku morfologiju i rimsku književnost. Možda "Dr. Pedersen" ne zna da su nastavnici hrvatskoga, engleskoga, njemačkoga, povijesti... ili npr. još nastavnici psihologije u srednjoj školi tj. u gimnaziji -- studirali na Filozofskomu fakultetu u Zagrebu (ili na kojemu drugomu filozofskomu fakultetu ili ekvivalentnomu fakultetu u Hrvatskoj, npr. u Zadru ne postoje posebni fakulteti, nego je samo sveučilište s odjelima). -- Zato je baš bedasto pokušavati "vrijeđati" riječima "drug" i "slobodni filozofski". -- Ili "Dr. Pedersenu" smetaju prezimena Jovanović, Jović (prvi poginuli hrvatski policajac)?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.