Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio inspektorat

Provjerite ladice, s polica se povlači kućanski proizvod

Šibenik: Započeo 14. Sajam u srednjovjekovnom Šibeniku
Dusko Jaramaz/PIXSELL
17.08.2022.
u 11:42

Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 10/2011 od 14. siječnja 2011. o plastičnim materijalima i predmetima koji dolaze u dodir s hranom.

Državni inspektorat RH u utorak je izvijestio o opozivu lopatice (obirače) Home sa cjedilom, crne, LOT broja 2020, zbog utvrđene migracije primarnih aromatskih amina (PAA).

Proizvođač lopatice je kineski CS Group Holding Limited, uvoznik je slovenski Mercator d.d., a na tržište stavlja Konzum plus d.o.o., Zagreb

Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EU) br. 10/2011 od 14. siječnja 2011. o plastičnim materijalima i predmetima koji dolaze u dodir s hranom.

Detaljniji podaci o opozivu proizvoda dostupni su na web stranicama subjekta https://www.konzum.hr/novosti/opoziv-i-povlacenje-lopatice-home.

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod sa gore navedenim podacima. 

VIDEO: Neobičan prizor u Zadru: More je doslovno proključalo, podignuta crvena zastava

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije