Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČAN SLUČAJ

Provalniku optužnica zbog smrti vlasnice kuće - udarila je leđima u zid i preminula

policija
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
13.12.2016.
u 17:15

Radi se o događaju od 15. ožujka ove godine, kad je 39-godišnjak ušao u dvije nezaključane obiteljske kuće u Petrijancu i Hrašćici

Muškarac (39) optužen je na Županijskom sudu u Varaždinu zbog nanošenja teške tjelesne ozljede sa smrtnom posljedicom i produljenog kaznenog djela krađe.

Radi se o događaju od 15. ožujka ove godine, kad je 39-godišnjak ušao u dvije nezaključane obiteljske kuće u Petrijancu i Hrašćici u Varaždinskoj županiji. Iz prve je odnio novčanik sa 130 eura, a u spavaćoj sobi druge kuće zatekla ga je 68-godišnja vlasnica koju je objema rukama odgurnuo u predjelu prsa.

Žena je leđima udarila u zid i okvir vrata, zadobivši tešku tjelesnu ozljedu od koje je tri dana kasnije i preminula.

>> Poznati zadarski provalnik u bijegu skočio s terase i slomio nogu

>> Prvo provalio u vikendicu, pa je zapalio. Šteta 100.000 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije